vi är absolut inte störst bäst & vackrast
Bara jävligt bra på det vi gör!

städfirman som lyssnar & bryr sig

städfirma-malmö.png

Vår städfirma grundades 1999 nischat mot restauranger samt nattklubbar. 

I dag erbjuder vi skåneföretagen ett bredare register av miljövänliga städtjänster. Ständigt strävar vi efter hållbara samt kvalitativa samarbeten och tackar nej till avtal som inte är i linje med våra värderingar. Med detta sagt har inte kunden alltid rätt och vi utsätter aldrig personal för hälsofarliga eller stressande miljöer. Med siktet inställt på miljövänlighet och god service gör vi alltid vårt yttersta för att ni som kund skall känna er nöjda. Vår ambition är inte att bli störst bäst eller vackrast inom varje segment vi gör bara vårt bästa för att ni som partner ska bli nöjda inom ramen av god affärsetik. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser parallellt med kostnadseffektiviseringar i olika former. Samtliga produkter vi arbetar med är högkvalitativa och ligger i framkant vad gäller miljövänlighet. Dagligen för vi goda dialoger med våra återförsäljare för att hålla oss uppdaterade kring sortimentens utveckling. 

Lite mer om oss på grön kraft städservice

miljö & kvalité

Vi tar hänsyn till miljövänlighet under all arbetsinsats och det är något vi inte ger vika för. Det i kombination med lyhörd personlig service är byggstenarna i städfirman. Vi anser att alla insatser stora som små gör skillnad för en hållbar framtid.

Ett axplock kring våra val 

  • All städredskap samt kemikalier är alltid miljömärkta

  • Våra arbetskläder är av ekologisk bomull

  • Vi förespråkar minskat användande av kemikalier, papper & plast

  • Vi håller oss ständigt uppdaterade kring miljöfrågor

  • Vi tankar HVO100 - fossilfritt diesel

Vi hjälper även till att optimera användandet av förbrukningsmaterial.. Med rätt utrustning i er lokal kan ni sänka era förbrukningskostnader med upp till 60% årligen. Vi hjälper er mer än gärna!

cradletocradle-produkter
svanen-pms-347-vitbak-902x1024-902x1024_edited_edited.png
bra miljöval_edited.png
GoClimate-Grön-Kraft-Städservice.png
städfirma-fakta.jpg

att arbeta hos oss

personalen - kärnan i verksamheten

Att arbeta med oss innebär att man är en i laget. Vår främsta uppgift är att skapa ett genuint trevligt arbetsklimat. Hos oss arbetar man under sjysta villkor där försäkringar och avtalspension alltid är givet. Vi garanterar alltid att personal inte utsätts för hälsofarliga samt stressiga arbetsmiljöer. Skulle ett uppdrag visa sig vara det avbryter vi avtalet omedelbart då det strider mot våra värderingar.

Kort sagt tar vi hand om varandra och man är säkrad på sitt arbete för att kunna prestera under sin bästa förmåga.Ett gott arbetsklimat sätter sitt avtryck arbetet.

svartjobb

Våra kunder i dag vet redan om det men vi vill även att potentiella kunder känner till vissa omständigheter i branschen.

Som vi alla vet är städbranschen utsatt för hög konkurrens men det tar tyvärr inte slut där, vi tampas svartjobben också!

Vi erbjuder under inga omständigheter som helst svarta löner eller avtal. Skulle det ertappas någonstans i ledet hos oss har vi nolltolerans och polisanmäler ärendet omgående. Svartjobben fördärvar branschen och det ligger väldigt mycket i kundens ansvar att ta ställning mot detta.

ekologiskt bomull

jobbansökan

Vi söker kontinuerligt efter nya kollegor

Skicka gärna in ett CV eller fyll i formuläret så återkopplar vi.

priser & prissättning

humana priser

våra priser

Varje uppdrag är unikt i sitt slag. Vi anser att en sjyst offert beräknas efter en uppskattning om tid och arbetsbörda. Ett m² pris återspeglar inte alltid arbetets kostnad i sig utan det är flera variabler som avgör slutpriset vid beräkningen. Det handlar om t.ex. svårighetsgraden på arbetet och vad det är för ytor. Ett metodiskt korrekt utfört arbete tar i regel den tid det gör och resultatet därefter blir också svårslagna.

Det vi menar är att det kan vara av ert egna intresse i slutändan om ni väljer något hållbart eller inte. Vi tar hänsyn till konkurrensläget och håller oss till vår egen prislista med justeringar mot index.

vad ett pris täcker

Skiljer det stora summor mellan offerterna?

Då kan vi vägleda er vad det kostar med en seriös städfirma. 

Utöver personalkostnad i form av lön har vi tillägg för bl.a: 

- Administrativa kostnader

- Arbetskläder

- Försäkringar & Pensioner

- Lönebikostnader (semesterlön, OB)

- Skatter

Listan är väldigt omfattande men vi vill bara upplysa om att söka sig till väldigt billig arbetskraft kan vara så att man stöttar osjysta arbetsvillkor.

tillsammans skapar vi förutsättningarna för en ansvarsfull hållbar & miljövänlig omvärld